Нина Добрев - параметрите на сликата

Нина Добрев е пример за природна убавина и леснотија. Популарноста не го спречува девојчето да остане убаво, а постојаната грижа за себе и редовните обуки овозможуваат не само да се зачува, туку и да го зголеми достоинството што го дава природата.

Во оваа статија ќе зборуваме за Нина Добрев - нејзиниот имиџ, параметрите на фигурата и начините на чување во форма.

Нина Добрев - тајните на витка фигура

Девојчето е приврзаник на природна убавина. Со свои зборови, треба само да се грижи и да се заштити со природата, а не да се обидува да се преобликува со помош на пластична хирургија. Таа сама никогаш не направила пластична хирургија и тврди дека дури и екстензии за нокти и коса никогаш нема да направат. Параметрите на фигурата на Нина Добрев се близу до идеалот - 84 - 58,5 - 89 см.

За да го поддржи телото во тонус, Нина редовно се вклучува во бикрам јога , свири мобилни игри, ја сака јавањето и плива, аикидо и планинарење.

Како дете, идната ѕвезда беше ангажирана во танцувачка и ритмичка гимнастика. Дури учествувала и на меѓународни натпревари во ритмичка гимнастика како претставник на Канада.

Нина Добрев не е поддржувач на строги диети или гладски штрајкови, според неа, најдобриот избор за здравје и убавина е правилна исхрана и редовна вежба.

Стил на Нина Добрев

Девојката не е мрзлива да се грижи за себе и секогаш се обидува правилно да компонира слики. Се разбира, стилисти ги избираат своите тимови за специјални прилики, но во секојдневниот живот Нина изгледа многу добро. Основата на нејзиниот стил е елегантен обичен. Девојката е исто така многу љубител на спортски стил - патики, лабави јакни, шорцеви и хеланки.

За вечерните излети, ѕвездата претпочита рафинирани луксузни фустани со длабоки и светли бои кои совршено ја потенцираат убавината на нејзините темни очи и коса.