Салваторе Ферагамо Incanto Блесок

Кога ќе видите шише парфем Salvatore Ferragamo Incanto Блесок во продавницата, не поминувајте, особено ако сте тажни поради некоја причина. Капка од овој прекрасен, магичен мирис може да создаде чудо со вашето расположение - во него ќе ги слушнете мелодиите на летото и едноставно не може да им помогне, туку да се насмевнете.

Salvatore Ferragamo Incanto Shine - опис на мирисот

Мирисот беше создаден од парфимерот Карин Дубраил во 2007 година. Таа припаѓа на цвет-овошје група и за повеќе од 10 години е задоволен со својата сладост "слатка" и љубителите на вкусни.

Мирисот се состои од хармонично ткаени ноти:

Од описот на белешките Salvatore Ferragamo Incanto Shine јасно е дека ова е многу весела, весела, светла арома. Некои девојки слушаат во неа сензуалност и нежност, други забележуваат машкост и бруталност, третиот е задоволен од кокетството и младешкиот ентузијазам, кој им дава духови. "Чудо" на духови се манифестира во фактот дека тие се прилагодуваат кон вас, а понекогаш дури и малку го менуваат своето однесување.

Парфем Incanto Блесок Salvatore Ferragamo - кој ќе направи?

Мирисот ќе им се допадне на младите, мобилни девојки. Хероината од мирисот не седи токму на самото место - таа едноставно нема време за ова, таа оди со пријателите, ги запознава момчињата, патува.

Мирисот за средба со пријателите во летно кафуле, за активен одмор, за прошетка на ден без ден е совршен. Изгледаше дека мирисот е специјално создаден за да го направи светот на околината попозитивен, секој момент - незаборавно. Аромата е комбинирана со секојдневни поклони и расположение. Парфем и тоалетна вода Salvatore Ferragamo Incanto Shine ќе ви помогне кога не знаете како сакате да мирисате денес.

Парфемите Ferragamo Incanto Shine се препорачуваат за дневна употреба, тие звучат најдобро во лето и на пролет, но многу девојки немаат слатки на есен, па во ова време од годината тие исто така можат да се користат.

Ако ви се допаѓаат овие духови, но барате нешто поспокојно и помалку упорно, не заборавајте да пробате Ferragamo Incanto Shine Ferragamo.